مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • نوآوری و فعالیت های خلاق در برنامه ی زبان آموزی

    نوآوری و فعالیت های خلاق در برنامه ی زبان آموزی نقش معلم زبان آموزی آموزش و پرورش دانلود مقاله نوآوری و فعالیت های خلاق در برنامه ی زبان آموزی فعالیت های خلاقانه به منظور غنی سازی برنامه درسی زبان آموزی…

  • دانلود پاورپوینت جایگاه فناوری‏های نوین در آموزش

    دانلود پاورپوینت جایگاه فناوری‏های نوین در آموزش پاورپوینت فناوری‏های نوین پاورپوینت فناوری نوین پاورپوینت آموزش پاورپوینت فناوری در مدارس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جایگاه فناوری‏های نوین در آموزش در قالب 57 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • پایان نامه بررسی مقایسه کار و اشتغال در سیره پیامبر با جامعه کنونی ایران

    پایان نامه بررسی مقایسه کار و اشتغال در سیره پیامبر با جامعه کنونی ایران کار،اشتغال،سیره پیامبر،جامعه ایران رفتن به سایت اصلی چکیده امروزه با پیشرفت علم وتکنولوژی وتغییرات جمعیتی از جمله افزایش جمعیت تحصیل کرده، مسئله اشتغال به یک مسئله…

  • پاورپوینت آشنایی با هورمونها و غدد

    پاورپوینت آشنایی با هورمونها و غدد کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت آشنایی با هورمونها و غدد بررسی هورمونها و غدد هورمونها و غدد پاورپوینت هورمونها و غدد غدد درون ریز انواع غدد درون ريز و ترشحات آنها مکانیسم عمل هورمونها…

  • روشهای تبلیغاتی و جنگ رسانه دشمن علیه جوانان

    روشهای تبلیغاتی و جنگ رسانه دشمن علیه جوانان جنگ روانی دشمن روشهای تبلیغاتی دشمن علیه جوانان جنگ رسانه دشمن علیه جوانان عملیات روانی دشمن شگردهای تبلیغاتی جنگ نرم فضای رسانه ای عملیات روانی روشهای تبلیغاتی و جنگ رسانه دشمن علیه…

  • ارزیابی کاربری اراضی شهری در تهران

    ارزیابی کاربری اراضی شهری در تهران كاربری زمین تغییرات كاربری اراضی كاربری زمین در منطقه 15 تغییرات كاربری اراضی در منطقه 15 ارزیابی کاربری اراضی شهری در تهران مطالعه کاربری زمین در منطقه 15 شهر تهران ارزیابی کاربری اراضی شهری…

  • بهسازی لرزه ای پلها

    بهسازی لرزه ای پلها دانلود پایان نامه بهسازی لرزه ای دانلود پایان نامه شیوه های بهسازی پلها دانلود پایان نامه ارزیابی آسیب پذیری پلها دانلود پایان نامه مهندسی عمران دانلود پایان نامه بهسازی لرزه ای پلها دانلود پایان نامه عمران…

  • پاورپوینت آشنایی با آسیب شناسی جوانان

    پاورپوینت آشنایی با آسیب شناسی جوانان پاورپوینت آسیب شناسی جوانان دانلود پاورپوینت آسیب شناسی جوانان پاورپوینت درباره آسیب شناسی جوانان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با آسیب شناسی جوانان جهت رشته تربیتی در قالب 56 اسلايد و با…

  • پرسشنامه الگوی ارتباطات خانواده ریچی و فیتزپاتریک

    پرسشنامه الگوی ارتباطات خانواده ریچی و فیتزپاتریک کلمات کلیدی : پرسشنامه خانواده پرسشنامه الگوهای ارتباطی پرسشنامه الگوی ارتباطات خانواده پرسشنامه الگوهای ارتباطی خانواده دانلود پرسشنامه الگوهای ارتباطی خانواده پرسشنامه الگوی ارتباطات خانواده ریچی و فیتزپاتریک پرسشنامه الگوی ارتباطی خانواده فیتزپاتریک…

  • دیدگاه های انعطاف پذیری کنشی و راه های ارتقای آن

    دیدگاه های انعطاف پذیری کنشی و راه های ارتقای آن دیدگاه های انعطاف پذیری کنشی روانشناسی انعطاف پذیری کنشی  روشهای ایجاد انعطاف پذیری کنشی راه های ارتقای انعطاف پذیری کنشی ویژگی افراد انعطاف پذیری کنشی نقش محیط در انعطاف پذیری…

  • تحقیق کامل در مورد سازگاری اجتماعی در دانشجویان

    تحقیق کامل در مورد سازگاری اجتماعی در دانشجویان ابعاد سازگاری اجتماعی رویکردهای سازگاری اجتماعی پایان نامه سازگاری اجتماعی نظریه های سازگاری اجتماعی تعریف سازگاری اجتماعی در روانشناسی عوامل موثر بر سازگاری اجتماعی تاریخچه بررسی سازگاری اجتماعی رفتن به سايت اصلي…

  • بررسی و تشریح ارکان اقدامات تامینی و تربیتی

    بررسی و تشریح ارکان اقدامات تامینی و تربیتی اقدامات تامینی و تربیتی اقدامات تامینی و تربیتی اطفال و نوجوانان تحقیق در مورد اقدامات تامینی و تربیتی ماهیت اقدامات تامینی و تربیتی اقدامات تامینی و تربیتی از دیدگاه اسلام ارکان و…

  • پرسشنامه استاندارد سازگاری شغلی پورکبیریان با نمره گذاری، روایی و پایایی

    پرسشنامه استاندارد سازگاری شغلی پورکبیریان با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه سازگاری شغلی دانلود پرسشنامه سازگاری شغلی پرسشنامه استاندارد سازگاری شغلی پرسشنامه سازگاری شغلی پورکبیریان نمره گذاری پرسشنامه سازگاری شغلی پورکبیریان روایی و پایایی پرسشنامه سازگاری…

  • نمایش های مختلف ماتریس اسپارس و کاربرد آن در پردازش تصویر (225صفحه)

    نمایش های مختلف ماتریس اسپارس و کاربرد آن در پردازش تصویر (225صفحه) پردازش تصویر الگوریتم های موازی الگوریتم های فشرده سازی تصاویر نمایش های مختلف ماتریس اسپارس کاربرد ماتریس اسپارس در پردازش تصویر دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی نرم افزار…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش توسعه انسانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش توسعه انسانی مبانی نظری توسعه انسانی دانلود مبانی نظری توسعه انسانی پیشینه تحقیق توسعه انسانی ادبیات نظری توسعه انسانی فصل دوم پایان نامه توسعه انسانی مبانی نظری و پیشینه تحقیق توسعه انسانی ادبیات و مبانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوش و نظریه های آن

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش هوش و نظریه های آن فصل دوم پایان نامه هوش و نظریه های آن مبانی نظری هوش و نظریه های آن پیشینه تحقیق هوش و نظریه های آن پیشینه داخلی هوش و نظریه های آن…

  • پاورپوینت آمار و اطلاعات سرشماری نفوس و مسكن

    پاورپوینت آمار و اطلاعات سرشماری نفوس و مسكن دانلود پاورپوینت آمار و اطلاعات سرشماري نفوس و مسكن پاورپوینت آموزش آمار و اطلاعات سرشماري نفوس و  مسكن پاورپوینت استخراج استنباط هايی آمار و اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آمار…

  • پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن

    پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن پاورپوينت LISP دانلود پاورپوينت LISP پاورپوینت درباره LISP رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن جهت رشته وب و برنامه نویسی در قالب 32 اسلايد و با فرمت…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش بدشکلی هراسی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش بدشکلی هراسی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه بدشکلی هراسی مبانی نظری بدشکلی هراسی پیشینه تحقیق بدشکلی هراسی پیشینه داخلی بدشکلی هراسی پیشینه خارجی بدشکلی هراسی پیشینه پژوهش بدشکلی هراسی پیشینه نظری بدشکلی هراسی…

  • تئوری نمایندگی، تمرکز مالکیت و جنبه های اهمیت آن

    تئوری نمایندگی، تمرکز مالکیت و جنبه های اهمیت آن کلمات کلیدی : شکل گیری روابط نمایندگی تئوری نمایندگی در ایران تئوری نمایندگی در حسابداری مدیریت تعریف تئوری نمایندگی تئوری نمایندگی حسابرسی مبانی تئوری نمایندگی تعریف تمرکز مالکیت چیست تمرکز مالکیت…

  • پاورپوینت درباره خرید سخت افزار ها

    پاورپوینت درباره خرید سخت افزار ها پاورپوینت سخت افزار پاورپوینت سخت افزار کامپیوتر پاورپوینت سخت افزار رایانه دانلود پاورپوینت سخت افزار کامپیوتر پاورپوینت آموزشی سخت افزار پاورپوینت آموزش سخت افزار کامپیوتر پاورپوینت درباره سخت افزار کامپیوتر پاورپوینت درباره سخت افزار…

  • ارائه مدل ارزیابی عملکرد با روش تحلیل پوششی داده های فازی

    ارائه مدل ارزیابی عملکرد با روش تحلیل پوششی داده های فازی مدل ارزیابی عملکرد سازمان مدل های نوین ارزیابی عملکرد سازمانی انواع مدل های ارزیابی عملکرد کارکنان پایان نامه ارزیابی عملکرد ارزیابی عملکرد سازمان پایان نامه ارزیابی عملکرد سازمان ارزیابی…

  • پاورپوینت تکريم ارباب رجوع و جلب رضايت مراجعين

    پاورپوینت تکريم ارباب رجوع و جلب رضايت مراجعين کلمات کلیدی : پاورپوینت تکريم ارباب رجوع و جلب رضايت مراجعين پاورپوینت تکريم ارباب رجوع پاورپوینت جلب رضايت مراجعين تکريم ارباب رجوع و جلب رضايت مراجعين تحقیق تکريم ارباب رجوع و جلب…

  • بررسی مقایسه ای محاربه با بغی و تروریسم

    بررسی مقایسه ای محاربه با بغی و تروریسم مقایسه محاربه با بغی مقایسه محاربه با تروریسم بررسی مقایسه ای محاربه با بغی و تروریسم اصطلاح محاربه از دیدگاه فقیهان امامیه و اهل سنت محاربه در قانون مجازات اسلامی 1392 محاربه…

  • پاورپوینت فصل پنجم کتاب بازاريابي و مديريت بازار حسن الوداری با موضوع اندازه گيري کمي بازار و پيش بيني فروش

    پاورپوینت فصل پنجم کتاب بازاريابي و مديريت بازار حسن الوداری با موضوع اندازه گيري کمي بازار و پيش بيني فروش پاورپوینت فصل پنجم کتاب بازاريابي و مديريت بازار تألیف حسن الوداری با موضوع اندازه گيري کمي بازار و پيش بيني…

  • ماهیت جرم از نگاه های مختلف و مفاهیم حقوقی مرتبط با آن

    ماهیت جرم از نگاه های مختلف و مفاهیم حقوقی مرتبط با آن تعریغ جرم طبقه بندی جرایم مفاهیم حقوقی مرتبط با جرم ماهیت جرم در نظام حقوقی ایران تحلیل عنصر معنوی جرم دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته حقوق ماهیت جرم…

  • پاورپوینت تولید مثل جنسی در یاخته

    پاورپوینت تولید مثل جنسی در یاخته پاورپوینت چرخه یاخته ای پروکاریوت پاورپوینت چرخه یاخته ای میتوز پاورپوینت چرخه یاخته ای سلول پاورپوینت چرخه ياخته اي پاورپوینت مراحل چرخه یاخته ای رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تولید مثل جنسی در…

  • پاورپوینت اکولوژی عمومی

    پاورپوینت اکولوژی عمومی تحقیق پاورپوینت اکولوژی عمومی دانلود پاورپوینت اکولوژی پاورپوینت اکولوژی عمومی و انواع آن اکولوژی عمومی چیست؟ رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اکولوژی عمومی جهت رشته زیست شناسی در قالب67 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • دولت الکترونیک گامی در جهت پیاده سازی سیاست های اصل 44

    دولت الکترونیک گامی در جهت پیاده سازی سیاست های اصل 44 اصل44 ارتباطات دولت الکترونیک توسعه دولت الکترونیک مراحل دولت الکترونیک فرایند استقرار دولت الکترونیک دولت الکترونیک گامی در جهت پیاده سازی سیاست های اصل 44 رفتن به سایت اصلی…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه مدیریت زنجیره تامین

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه مدیریت زنجیره تامین کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مدیریت زنجیره تامین مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین پیشینه داخلی مدیریت زنجیره تامین پیشینه خارجی مدیریت زنجیره تامین…

  • دانلود پاورپوینت شرکت های موفق جهان چگونه استخدام میکنند؟

    دانلود پاورپوینت شرکت های موفق جهان چگونه استخدام میکنند؟ پاورپوینت استخدامی شرکت ها پاورپوینت درمورد چگونگی استخدام شرکت ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شرکت های موفق جهان چگونه استخدام میکنند؟ جهت رشته عمومی در 81 اسلاید و با…

  • ارزیابی عملکرد و رتبه بندی پالایشگاه های گاز کشور

    ارزیابی عملکرد و رتبه بندی پالایشگاه های گاز کشور ارزیابی عملکرد با DEA پایان نامه ارزیابی عملکرد در پالایشگاه گاز ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها ارزیابی عملکرد پالایشگاه گاز با تحلیل پوششی داده ها ارزیابی عملکرد…

  • پاورپوینت در مورد خودکشی

    پاورپوینت در مورد خودکشی پاورپوینت علت خودکشی پاورپوینت دلایل خودکشی پاورپوینت درباره خودکشی دانلود پاورپوینت خودکشی پاورپوینت درمورد علل خودکشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درمورد خودکشی جهت رشته ی روان شناسی در قالب 61  اسلاید و با فرمت…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر 64 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر 64 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مدیریت کیفیت فراگیر مبانی نظری مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه داخلی مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه خارجی مدیریت کیفیت…

  • پاورپوینت آموزش تنظیم و ارسال اظهارنامه اشخاص حقیقی بند ب (نظام مهندسی)

    پاورپوینت آموزش تنظیم و ارسال اظهارنامه اشخاص حقیقی بند ب (نظام مهندسی) پاورپوینت اظهارنامه مالیاتی مهندسین ناظر 98 پاورپوینت راهنمای پیش ثبت نام کد اقتصادی نظام مهندسی پاورپوینت فرم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی پاورپوینت تسلیم اظهارنامه مالیاتی پاورپوینت سقف معافیت…